Neem contact op & plan afspraak

Ben ook benieuwd naar jou!

Ik heb in mijn leven veel verschillende healings meegemaakt, maar nooit eerder zoals bij jou. Ik heb nu voor het eerst ervaren hoe snel Shifts gaan… Ik had ook nog nooit zoveel duidelijkheid en helderheid waar het allemaal om ging. Echt fantastisch!

More Theta Healing reviews

Martina M
Thetahealer /coach

Ik werd behoorlijk zelfverzekerd in mijn healing werk en mijn eigen helderheid groeide enorm! Ik begrijp helemaal dat professionele healers bij jou komen. Yasemin heeft een enorme helderheid en haar healings voelen heel zuiver en krachtig.

More Theta Healing reviews

Rosalie D.
Therapist, reader, healer

Sommige resultaten voelde ik meteen, andere dingen gebeurden 3 dagen later in mijn leven! Yasemin heeft een helder en sterke intuïtie, enorm begrip, compassie en een heel goed oor. Ze is een erg toegewijde healer/instructor met snelle en merkbare resultaten!

More Theta Healing reviews

Carine
Fysiotherapeut & healer

Plan ook een online sessie met Yasemin via het formulier hieronder!

Of neem rechtstreeks contact op:

email: welkom@yaseminbagdadi.nl

bellen/chat: 00316268845743

Laat je gegevens achter
Ik neem contact op met jou!
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Maak een keuze
Naam
E-mail